,
Güncel 2.07.2026 23:44:02 0
İnegöl

İnegöl'de esnaf odalarından aşure ikramı

Muharrem ayı dolayısıyla İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları tarafından Heykel Meydanı'nda geleneksel aşure ikramı programı gerçekleştirildi.

Programa Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, İnegöl'de faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik kapsamında ilçe halkı ve esnafa 1.500 kişilik aşure ikram edildi.

Programda esnaf odaları adına konuşan İnegöl Keresteciler Esnaf Odası Başkanı Kadir İlhan, Muharrem ayının manevi önemine dikkat çekerek, "İnegöl Esnaf Odaları olarak mübarek Muharrem ayında esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Temennimiz, Muharrem ayının ülkemize, milletimize ve Türk-İslam âlemine huzur, bereket, sağlık ve birlik getirmesidir. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynak : Kanal İnegol

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Cumartesi 33.6 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Pazar 35.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 15.4 ° Güneşli
1

İNBOSDER’den Srebrenitsa’nın 31. Yılında “Unutmayın” Çağrısı

2

Dağ yöresi Büyükşehir’le güçleniyor

3

İnegölspor'da transfer harekatı

4

Gastro Kafe Kanal İnegöl’de Hizmete Başladı

5

İnegöl'de Muhtarlar Derneği'nden Sert Tepki

6

Büyükşehir, Gökçeköy'de yolları yeniliyor

7

İnegöl Belediyesi Havuzu Geleceğin Yüzücülerini Yetiştiriyor