,
Güncel 31.07.2023 13:04:19 0
Büyükşehir’den Çocuklara Mutluluk Veren Şenlikler

Büyükşehir’den Çocuklara Mutluluk Veren Şenlikler

Büyükşehir’den Çocuklara Mutluluk Veren Şenlikler

Reklam

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, toplumun tüm kesimlerini kapsayan sosyal etkinlikleri devam ediyor. Sıcak yaz günlerinde kırsal mahallelerde bulunan çocukların keyifli dakikalar yaşamasını sağlayan ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ etkinlikleri, büyük beğeni topluyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde, değişik ikramların yapıldığı ve çocuklara hediyelerin de dağıtıldığı ‘Her Köy Bizim Köyümüzdür’ sloganıyla gerçekleşen programlar, Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerde coşkuyu üst seviyeye çıkartıyor. Drama atölyesinden çocuk tiyatrosuna, yüz boyama atölyesinden sosis balon atölyesine, interaktif danstan geleneksel oyunlara kadar dolu dolu geçen programlardan çocuklar büyük keyif alıyor. Çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çeken şenlik programlarındaki etkinliklere zaman zaman dahil olan anne ve babalar da bu keyfe ortak oluyorlar.

Havalar çok sıcak olduğu için akşam serinliğinde düzenlenen programlar, bugüne kadar Tarsus’a bağlı Karakütük, Pirömerli, Ardıçlı, Karadiken, Meşelik, Kızılçukur ve Keşli Mahallelerinde gerçekleştirildi. ‘Her Köy Bizim Köyümüzdür’ etkinlikleri, program dahilinde birçok noktada daha çocuklarla buluşacak.

Muhtar Aslan: “ ‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ programına çok önem veriyoruz”

Ardıçlı Mahallesi Muhtarı Duran Ali Aslan, “Bizlere bu imkanı verdiği için Başkanımız Vahap Seçer’e ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. ‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ programına çok önem veriyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ne güzel eğlendiler. Bu tür programların devamını dilerim” dedi.

Hem çocuklar, hem de aileleri şenlikten memnun

Pirömerli Mahallesi’nden Gözde Demirci, güzel şekilde eğlendiklerini belirterek, “Hepinize çok teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla da çok güzel vakit geçirdik. Bunların hepsini yaptığı için Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Çocuklarının etkinlikte mutlu olduğunu kaydeden annelerden Kafiye Işık, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ederiz. Çocuklar için çok güzel oldu. Çocukları sevindiren kek, limonata gibi ikramlıklar için de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yine etkinliğe katılan annelerden Rahime Dizlek, “Çocuklarımız için iyi oldu, çok eğlendiler. Başkanımıza teşekkür ederiz. Etkinliğimiz ve tiyatrolarımız için de teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Ardıçlı’da okul bahçesinde düzenlenen programa çocuğunu getiren Safiye Coşkun da, “Köylerde böyle etkinliklerin düzenleniyor olması çok hoş. Çünkü çocuklarımızın bu tür etkinliklere katılması ve dağıtılan hediyeler onları çok mutlu etti. Hem çocuklar için, hem de bizler için güzel bir eğlence oldu. Benim hoşuma gitti, güzel stres attık” dedi.

Haberin görüntüsünü indirmek için tıklayınız.


Mersin,Mersin belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : Kanal İnegol
Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Cumartesi 30.4 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.3 ° / 17 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 31.2 ° / 15.3 ° Güneşli
1

Mustafa Durmuş’tan AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümü mesajı

2

Bursa İş Ofisi'nden Karacabey'de istihdama katkı

3

Bursa’nın fethinin 700. Yılı Harmancık’ta coşkuyla kutlandı

4

Başkan Taban Yks’de İlk 30 Bine Giren İnegöllü Öğrencilerle Buluştu

5

İnegöl Belediyesi’nden Yeni Mahalleye 64 Araçlık Otopark

6

İnegöl'de osb caddesinde vurulmuş halde bulundu

7

İnegöl'de kayıp alarm! Esmanur’dan haber yok