,
Ekonomi 16.07.2021 10:50:00 0
Borç yapılandırma uzatıldı!

Borç yapılandırma uzatıldı!

.

Reklam

Bankalara, mali kuruluşlara borcu olan şirketler için finansal yeniden yapılandırmanın süresi iki yıl daha uzatıldı. Bu kapsamda 202'si büyük ölçekli olmak üzere toplam 230 firmanın 55.9 milyar liralık borcu yapılandırıldı.

Hükümet hem vatandaşın hem iş dünyasının salgın koşullarından normale geçiş döneminde finansman erişimini kolaylaştıracak, kredi sisteminin etkin çalışmasına daha fazla katkıda bulunacak kararlar aldı.

Cumhurbaşkanı kararıyla bankalara, mali kuruluşlara borcu olan şirketler için finansal yeniden yapılandırmanın süresi iki yıl daha uzatıldı. Bu kapsamda 202'si büyük ölçekli olmak üzere toplam 230 firmanın 55.9 milyar liralık borcu yapılandırıldı.

ÇERÇEVE ANLAŞMALARLA BELİRLENİYOR

Finansal yapılandırmayla borcu olan firmaların kullandığı kredileri geri ödeyebilmeleri ve istihdama katkıda bulunmaya devam etmeleri amaçlanıyor. Yapılandırmaya ilişkin esaslar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu yönetmelik hükümleri kapsamındaki çerçeve anlaşmalarla belirleniyor.

Reklam

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading

Yükleniyor

loading
  • Pazar 15.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.8 ° / 10.7 ° Güneşli
1

İnegöl'de Aile Okulu Kapsatında 'Sofradan Sohbete Aile' Semineri Düzenlendi

2

Tayyare Atölye Pazarı Sanatseverlerle Buluşuyor

3

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İtfaiye Yatırımları Ulusal Ödül Kazandı

4

Aile Okulu’nda “Sofradan Sohbete Aile” Semineri Gerçekleştirildi

5

Büyükşehir ekiplerinden sahillerde temizlik çalışması

6

İnegöl'ün Tarımsal Zenginlikleri Bursa Tarım Fuarı'nda Tanıtılıyor

7

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Karşılıksız Eğitim Desteği