,
Güncel 2.09.2022 10:06:00 0
Kırsal Mahallelerde Sokaklar Parke Taşıyla Konfora Kavuşuyor

Kırsal Mahallelerde Sokaklar Parke Taşıyla Konfora Kavuşuyor

.

İnegöl Belediyesi kırsal mahallelerde parke taş uygulamasını sürdürüyor. Son olarak Kınık ve Sarıpınar Mahallelerinde yapılan uygulamaların ardından Özlüce Mahallesinde de parke taş kaplama çalışması başladı.

Merkezde ne varsa kırsal mahallelerimizde de aynı konforu sağlamak adına çalışmalar yapan İnegöl Belediyesi, kırsalda yaşam konforunu arttıracak adımlar atıyor. Bu kapsamda altyapıyla ilgili çalışmaları tamamlanan ve acil ihtiyacın bulunduğu köyler başta olmak üzere planlamalar doğrultusunda parke taş kaplama çalışmaları sürüyor.

Önceki hafta Fındıklı Mahallesinde yapılan parke taş kaplama çalışmasının ardından, geçtiğimiz hafta da Kınık ve Sarıpınar Mahallelerinde parke taş uygulaması yapılarak tamamlandı. Ardından Pazartesi günü itibariyle Özlüce Mahallesinde parke taş çalışması başladı. Kınık Mahallesinde; cami çevresi ve meydanı, köy meydanı, cami avlusu ve 2 sokak olmak üzere toplam 2280 m2 parke taş uygulandı. Sarıpınar Mahallesinde ise okul önü, okul meydanı ve 2 sokak olmak üzere toplam 1840 m2 parke taş uygulandı.

BAŞKAN TABAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Alper Taban, dün beraberindeki heyetle birlikte Özlüce Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Burada devam eden çalışmalarda; 3 sokakta parke taş uygulaması yapılırken, toplam 193 metre uzunluğundaki 3 sokakta 1120 m2 parke taşı uygulanacağı ifade edildi. Başkan Taban, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek kısa süre içerisinde Özlüce Mahallesindeki çalışmanın da tamamlanacağını belirterek farklı mahallelerde parke taş çalışmasının süreceğini kaydetti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

  • Cuma 32.7 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.3 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Pazar 35.2 ° / 16.7 ° Güneşli
1

Bursa Yuvam’da kayıtlar başladı

2

İnegöl Belediyesi’nden Güneş Enerjisiyle Örnek Tasarruf: Aylık 1.2 Milyon TL Kazanım

3

İnegöl TBMM'ye damgasını vurdu

4

İnegölspor’un 2025-2026 Sezonu Fikstürü Açıklandı

5

İnegöl'de Termometreler 41 Dereceyi Gördü!

6

Bursalılar dikkat Büyükşehir'den kritik uyarı!

7

Başkan Bozbey: Çiftçimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek